17 Ocak 2018

"Boku Dake ga Inai Machi" animesinin live-action adaptasyonu ERASED, Netflix U.S'te!






29 yaşındaki Satoru Fujinuma, bir mangaka olmak isteyen ama bu konuda pek başarılı olamamış, yalnız yaşayan, orta yaşlı bir adamdır. Ancak kontrol edemediği bir güce sahiptir. Bu güç, devreye girdiğinde onu herhangi bir kaza öncesine ait "geçmişe" gönderen ve olay akışını değiştirmesini sağlayan bir güçtür.


Bir gün karşılaştığı trajik bir kaza, onu on yaşındaki haline, 1988 yılına gönderir. Bu yıl, Satoru'nun arkadaşlarının kaybolup bir süre sonra ölü bulunduğu yıldır.

Satoru bu olayın ileride karşılaşacağı trajik kazayla bir bağlantısı olup olmadığını düşünürken eline geçen bu fırsatı değerlendirmeye karar verir ve ölümleri engellemeye çalışır.


Filmin başrolü, Satoru'yu oynayan oyuncu, aynı zamanda 29 yaşında olan ve Itazurana Kiss~Love in Tokyo dizisinin Naoki Irie'si olan Yuuya Furukawa.

Satoru'nun 10 yaşındaki hâlini oynayan, Kuroshitsuji Noah's Arc Circus sahne oyunundan tanıdığımız 12 yaşındaki Reo Uchikawa.

Assasination Classroom live-action adaptasyonunda Yukiko Kanzaki'yi canlandıran 17 yaşındaki aktör Mio Yuuki, kadın başrol karakteri canlandırmakta.


Film, orijinal manga odaklı olarak ilk kez ele alınıyor.
Filmin geçtiği yer, Tomakomai-city/ Hokkaido, Satoru'nun gençliğinde yaşadığı şehir.

Buyurun bu da Netflix fragmanı;

https://youtu.be/8OwE7GpCUiM






*Zei

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HÜMAT FANSUB ONE PUNCH MAN'İN 2. SEZONUNU ÇEVİRİYOR!

EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ! Son yılların en çok sevilen animesi One Punch Man'in ikinci sezonunu çevirmeye başladık arkadaşlar! ...