14 Nisan 2019

HÜMAT FANSUB ONE PUNCH MAN'İN 2. SEZONUNU ÇEVİRİYOR!

EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ!

Son yılların en çok sevilen animesi One Punch Man'in ikinci sezonunu çevirmeye başladık arkadaşlar!




http://www.turkanime.net/anime/one-punch-man-2nd-season adresinden seriyi bizim çevirimizle izleyebilirsiniz!

Hepinize iyi seyirler dileriz!

Kimetsu no Yaiba çevirimiz başlamıştır!

Mmmerhaba herkese!

Kimetsu no Yaiba (İblis Avcısı) çevirimiz başlamıştır!


Seriyi Türkanime'den aldığımız bilgilerle tanıtmak gerekirse, Kimetsu no Yaiba:

Eski çağlardan beri ormanda insan yiyen iblisler olduğu söylentisi gezmektedir. Bundan ötürü yerli halk gece vakti dışarıya çıkmayı hiç göze alamıyordu. Aynı zamanda efsaneye göre geceleri bu kana susamış iblisleri avlayan bir iblis avcısı vardır. Genç Tanjirou için bu söylentiler yakında acı gerçeklere dönüşecekti. Babasının ölümünden beri Tanjirou ailesine bakma görevini üstlenmişti. Hayatları trajedilerle karşılaşmış olsa bile mutluluğu bulmuşlardı. Ama bu mutluluk Tanjirou ailesini katledilmiş buluncaya kadardı ve hayatta kalan tek üyesi olan kız kardeşi Nezuko, bir iblise dönüşmüştü. Şaşırtıcı bir şekilde Nezuko hala insan duygularını ve düşüncelerini taşıyordu. Böylelikle Tanjirou'nun iblislerle dövüşme ve kız kardeşini tekrar insana dönüştürme görevi başladı.


http://www.turkanime.net/anime/kimetsu-no-yaiba adresinden seriyi bizim çevirimizle izleyebilirsiniz!

Hümat Fansub Fairy Gone'u çeviriyoooor!

Merhaba arkadaşlar!

Sizlere bahar sezonunun yeni animelerinden olan Fairy Gone'u çevirmeye başladığımızı haber vermek için buradayım !


Seriyi Türkanime'den aldığımız bilgilerle tanıtmak gerekirse, Fairy Gone:

“Evvel zaman içinde, periler savaş araçlarıydı."​ Bu hikaye perilerin hayvanların içinde yaşadıkları ve onlara hükmederek gizemli yetenekler bahşettikleri bir diyarda geçiyor. Hükmettikleri hayvanların organları çıkarılarak ve bunları insanlara naklederek periler öteki-benlik olarak çağrılabiliyor ve silah olarak kullanılabiliyorlar. Perileri bir silah aracı olarak kullanan böyle kişilere ise “Asker Peri” adı veriliyor. Savaş bitip görevlerini sonlandırdıklarında ise bu askerler amaçlarını kaybediyorlar. Bazıları hükumet için çalışmaya başlıyor, bazıları mafyaya katılıyor ve hatta bazıları da terörist olarak kendi hayatlarına yön vermeye başlıyorlar.​ Savaştan sonra dokuz yıl geçer. Ana karakter Mariya, perilerin karıştığı suçları araştıran ve bunları bastıran “Dorothea” adlı organizasyonun yeni bir üyesi olur. İstikrarsız politik durumların arasında, suçlular savaştan ve türlü kavgalarından kalma geçmek bilmeyen yaralarıyla ortaya çıkıp intikam alırmışçasına terörizme başlarlar. Bu, kendi adaletleri için kargaşa dolu savaş sonrası dünyada mücadele veren Asker Perilerin hikayesidir.

http://www.turkanime.net/anime/fairy-gone adresinden seriyi bizim çevirimizle izleyebilirsiniz!

İlk iki bölümü bu akşam beraber yükleyeceğiz.

Zoku Touken Ranbu: Hanamaru

Merhaba arkadaşlar!

Biz, Hümat Fansub olarak, çok sevilen Touken Ranbu: Hanamaru serisinin devamı olan Zoku Touken Ranbu: Hanamaru'yu çevirmeye başladık!

Umarız sizler de izlerken bizim çevirirken aldığımız kadar zevk alırsınız!


http://www.turkanime.net/anime/zoku-touken-ranbu-hanamaru adresinden izlemeye başlayabilirsiniz!

https://myanimelist.net/anime/34863/Zoku_Touken_Ranbu__Hanamaru adresinden seriyi inceleyebilirsiniz!

Baş baaaaş :D


17 Mart 2019

Midnight Rain


Midnight Rain

Noemi'nin ailesi, ülkenin en zengin ailelerinden birinin yanında hizmetçi olarak çalışmaya başlar.Yoksul bir hayat yaşamış aile, müştemilata yerleşir.





Noemi etrafı keşfetmek için dolanırken ailenin oğlu olan Blade ile karşılaşır.Arkadaşça yaklaşsa da işler pek umduğu gibi gitmez ve tartışırlar. Noemi'nin ailesi ev ahalisiyle tanıştırılmak için çağırılır.






Tanışma ortamında Blade, bahçede olduğunun aksine daha kibar ve iyi davranır. Blade'in kardeşi Adeliza ise bu ortamda bile Noemi'ye yukarıdan bakmaktadır.






  Naomi bu çocuklar ile iyi geçinebilecek midir?




--------EKİP--------


HÜMAT FANSUB ONE PUNCH MAN'İN 2. SEZONUNU ÇEVİRİYOR!

EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ! Son yılların en çok sevilen animesi One Punch Man'in ikinci sezonunu çevirmeye başladık arkadaşlar! ...